Alla inlägg den 13 juli 2008

Av Lena Persson - 13 juli 2008 21:27

och det är ju charmen med dem, tycker jag..

Safiiri var ivrig att starta spåret idag, hon var nästan så hon studsade hemma innan vi kom iväg, tills hon såg att vi skulle ta bilen idag med..Vet inte varför men hon har inte varit pigg på att åka bil, när hon väl är i bilen är det helt ok, men så har hon inte varit innan som nu i helgen, men förhoppningsvis går det över..

Men hon starade sitt spår, var väldigt ivrig och ville iväg, gick bra och lugnt i ca. 10-15 minuter, sedan var det stopp..Vet inte vad som hände, hon lade bara av. det syndes på henne, att nu vill jag inte mer?? det enda vi kunde komma på är att hon har precis kommit in i löp, men jag har inte upplevt henne så innan vid löp, hon brukar vara pigg på både vanliga och blodspår..men, men får låta det vara med henne till löpet är över..

Vi lade godisspår till hundarna när vi kom hem, och det följde hon, så näsan var det inget fel på..Men tycker faktiskt att det är rätt skönt, när det inte blir som man har tänkt, utan de gör helt annat än man tror de ska göra..Lite knäppt kanske, men har inte tänkt göra anlagsprovet än, så det finns tid att träna och se, hon kanske inte vill längre..Och eftersom jag inte är någon tävlingsmänniska så kanske jag inte kommer att tävla med någon av hundarna, men träna är kul.

Maria med Kajsa hade gått anlagsprovet i december och klarat det, så de var så duktiga så det klarade av det första öppna spåret idag och fick en etta, bra jobbat.

Watitzi fick jag till mig var klar för att gå anlagsprovet för 2 år sedan , men än har jag inte kommit dit, lär nog inte göra det..

Men är helt nöjd med helgen, har gett oss väldigt mycket..vädret var väldigt torrt och varmt idag med, var lite orolig för huggormar, låg på vägen när vi körde, det fanns visst gott av dem där med.


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lenas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards