Alla inlägg under mars 2008

Av Lena Persson - 28 mars 2008 21:36

Idag kom det in bilder på Cenai, ( Caruso). Sätter in några på honom och Kianah. Så roligt att se och höra att det funkar bra..

har satt ut en annons på Columbus idag, annars är väl risken stor att han blir kvar..

Men, men de håller igång en, de jobbar bra ihop..och Nova hjälper till..för de testar allt..det är som världen är till för dem, bäst att utforska allt med en gång....ja, de är för söta..


Av Lena Persson - 27 mars 2008 21:53

Får in rapporter om valparna hela tiden, är så kul att få följa dem och vara lite delaktig i deras nya liv..

Jag har fått bilder från Cecila, på Clabbe, eller Douglas som han heter nu..Emma har skickat bilder på Carmenzita..sätter ut ett par bilder som jag har fått.

 Sätter ut ett par bilder på killen som är kvar, Columbus..en verkligt energisk, busig kille, han och Nova hittar på nya saker hela tiden, de samarbetar bra..Charizma är lite mer försiktig, men hon hänger på ibland..

Måste bestämma mig snart, om jag ska anmäla mig till fortsättningskursen i Göteborg i slutet av april, eller om jag ska vänta till i höst..känns lite kort om tid. Men jag får bestämma mig till efter helgen..Har slängt iväg ansökningarna till de andra kurserna..hoppas att det går att få ihop familj, hundar, jobb och studier i ett par år framåt.

Av Lena Persson - 24 mars 2008 20:51

Det har snöat i natt och nästan hela dagen..Fick ett erbjudande i lördags, att vara med på en kurs i Oskarshamn, som starade idag. Det var för små valpbebisar,att bara träffas och umgås, träna kontakt och inkallning och så. Det var visst ingen snö i Oskarshamn idag, men för oss som hade en bit att åka, var det så mycket mer.Så det blev inställt, hade tänkt att ta med Nova  idag, för det kändes som lite för mycket för de små redan..

Men vi får se om jag har en eller två valpar när jag åker nästa helg, för än är Columbus kvar, eller Lumbus som vi kallar honom.

Sedan skulle jag ha varit på valpkurs med Nova i eftermiddag, men den blev också inställd, och flyttat till nästa måndag, med den följden att jag jobbar då, men så är det.. Jag har lagt schema de här veckorna för att det skulle pasa valpkursen, men allt blir ju inte som det är tänkt.

Men det har varit en skön dag, vi har som vanligt varit ute med hundarna, några rundor. Men vi har hunnit städa av både kök och badrum, från tak till golv, ordentligt. Annars blir det ju bara det nödvändigaste. Men det syns nog inte om ett par dagar..men jag vet att det är gjort, så jag får väl leva på den känslan..

Bilden är från idag, när Electra och Charizma har somnat ihop...

Av Lena Persson - 23 mars 2008 21:54

För en gångs skull så är vi lediga samtidigt, och hemma..Jag jobbade några timmar i fredagskväll och Anders gick av sitt pass i går morse.. men hela dagen idag och imorgon med, det är lyx..Martina kom överraskande hem i torsdagskväll, och pojkarna är också lediga..vet inte när det hände senast, alltid har det varit någon som ska iväg eller så..

Här är hundarna i förlöp. höglöp och efterlöp, så Isak tog med sig Conti hem till sig, så han slapp att vara i närheten hela tiden.

Sätter in lite bilder från ikväll, på Columbus o Charizma och de andra, och en bild som jag fick från Cecilia, som hon har tagit på Douglas..

Av Lena Persson - 22 mars 2008 17:54

information om de små..Ja, nog är man lite av hönsmamma och vill veta hur det är. Har fått bilder på Clabbe, som nu heter Douglas tillsammans med Bex.. Och flera bilder från Norge på Casanova som nu heter,Charo..Har fått information från Caruso som nu heter Cenai, Chili kommer att heta det, Carmenzita ska eventuellt heta Luna, får se vad Emma kommer fram till.

Här hemma far det fram två bruna nystan, det värsta är när det blir kvar en man vänjer sig vid dem, och det blir svårare att släppa, för han är för go.. men jag ska inte ha någon hane till..

För Columbus var tingad men på grund av dödsfall i familjen, fanns det inte plats för en liten valp just nu,  av förståliga själ. Sätter ut lite bilder på honom senare, för vår hemsida är lite knäpp och funkar inte så bra för tillfället..

Av Lena Persson - 21 mars 2008 10:06

Har fått information från de flesta av valparnas nya ägare, och det verkar gå bra..Skönt..även om jag tycker att de är så små ännu..kan de verkligen klara sig själv.? Men som tur är så kan de det..

Fick en bild från Casanovas nya ägare, på resa hem, 120 mil bort uppe i Norge..

Jag önskar er alla en glad påsk, och en skön ledighet för er som har extraledigt nu..förhoppningsvis blir det inte så "dåligt" väder, utan vi får behålla elen, den här gången.

Av Lena Persson - 20 mars 2008 20:42

Idag har 5 av valparna åkt iväg till sina nya ägare,,  även om man tror att de  får det bra, så känns det..hoppas bara att de flesta låter oss vara delaktiga i deras fortsatta liv..och att vi kommer att få träffa några av dem ute på olika saker..

Vi har bara Charizma o Columbus kvar här hemma nu, och Charizma kommer att stanna kvar här..

Det enda som känns bra är att nu får man lite mer tid för de andra hundarna, de har ju blivit lite åtsidosatta.

Ska bara jobba lite imorgon kväll, sedan är jag ledig hela påsken, ska bli skönt..Ska snart åka iväg och hämta Martina på stationen, hon kommer hem ett par dagar..

Ja, just det, jag har fått hem min bil ikväll, skönt att den är fixad...

Av Lena Persson - 18 mars 2008 22:10

När man äntligen började hoppas på att det skulle bli vår..så kom det snö, nu kunde jag vara utan det..ikväll har det blivit kallare så det har frusit på , så det är "lite" halt och knaggligt.

Men, men hundarna älskar ju det. Valparna också, bilder från igår kväll när de var ute.. Har precis nu varit och hjälpt Isak in med dem, de hade gärna varit ute en stund till.

Verkar som nästan alla valpar åker på torsdag o fredag, känns som det har gått lite för fort, har inte hängt med..men imorgon är det veterinären, Tack Carola för att du följer med..

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lenas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards